fbpx

Кому потрібна система CRM?

У період зростання підприємства обов'язково виникає необхідність автоматизації бізнес-процесів. Для цього завдання буде потрібний сучасний софт, який допоможе впоратися з усіма завданнями і стане незамінним помічником у відслідковуванні результатів та побудові продуктивної стратегії. Вивчення інформації про програми помічників для бізнесу незмінно призводять до абревіатури.CRM». Тим, хто раніше не стикався з таким визначенням, не зовсім зрозуміло, що це і як вона допоможе закрити важливі питання автоматизації. І ми вирішили розповісти вам докладніше про цю програму.

 CRM-система навіщо потрібна?

Поняття CRM – це абревіатура з англійського визначення customer relationship management. У перекладі вона означає буквально «управління відносинами клієнтів». Це загальне поняття, яке включає цілий комплекс процесів, покликаних оптимізувати роботу компанії в напрямку взаємодії зі своїми клієнтами. Допомагає супроводжувати кожне замовлення від моменту першого контакту до завершення угоди.

Основні переваги CRM-системи

Можна виділити основні плюси використання сучасних програм помічників:

- відстеження дзвінків

- Контроль процесу обробки замовлення співробітниками від моменту отримання заявки до закриття угоди

- своєчасне закриття лідів

- можливість не упускати жодного замовлення

- своєчасне проходження всіх етапів угоди без хаосу та плутанини

 Як наслідок – підвищення продуктивності роботи компанії, формування зрозумілих бізнес-процесів, отримання повноцінного аналізу проведеної роботи.

Вартість програми залежить від вибраних можливостей та пакету завдань, які необхідно закривати у конкретному бізнесі. Створення та впровадження софту під ваш бізнес - завдання, з яким можуть впоратися лише професіонали.

Якісна сучасна CRM дає можливість:

- працювати у програмі відразу після встановлення

- вести базу клієнтів

- вести товарний облік

- змінювати статуси замовлень у процесі обробки

- проводити контроль працівників

- записувати та прослуховувати дзвінки

- створювати шаблони документів для друку

Trade CRM

Сучасна система обліку для інтернет-магазинів. Вона поєднує інформацію про клієнтів, постачальників та партнерів у єдину зрозумілу базу, з якою зручно працювати. Зрозумілий інтерфейс та широкі можливості дозволяють будувати бізнес, не відволікаючись на рутинні завдання.

Чи замислилися над тим, як автоматизувати бізнес-процеси під конкретні завдання та індивідуальні цілі? Звертайтесь – ми готові вам допомогти.

Готові почати
прямо зараз?

Завантажуйте Trade CRM
та користуйтесь CRM системою, а оплачуйте потім!

Натискаючи на цю кнопку, Ви даєте згоду на обробку своїх даних
uk