fbpx

 

 

 

Накрутили оновлень, щоб вам зручніше працювалось. Зміни невеликі, але важливі. Сподіваємося, вам сподобається, тому що ми намагалися.

 

1. Групових методів тепер побільшало

 

Можливість одночасної обробки кількох замовлень - один із головних плюсів нашої црм-ки. Тепер до групової зміни статусів, масового відправлення смс та емейлів додалося внесення оплат від Meest та Forpost.

 

 

2. Чудо-кнопочка + Автоматичний розрахунок попереднього замовлення

 

При формуванні попереднього замовлення, щоб виділити товари, в яких цей постачальник вказаний за замовчуванням, достатньо натиснути на відповідну кнопку на верхній панелі.

 

 

Тепер ЦРМ самостійно вираховує розмір попереднього замовлення. Враховуються залишки, раніше зроблене попереднє замовлення та наявний резерв. Формула така: (Залишок + Передзамовлення) - Резерв = Замовлення постачальнику
Щоб порахувати розмір попереднього замовлення, натисніть на кнопку "Розрахувати замовлення"

 

 

3. Розрахунок можливості відправлення

 

Постійні питання щодо термінів доставки? Тепер цю проблему вирішено. Скористайтеся функціоналом визначення "Можливості надсилання". Різні статуси, різні кольори – все обчислюється на основі даних ЦРМ. Тепер кол-центру не доведеться червоніти.

 

 

4. Блискавичне вивантаження в Excel

 

Багато замовлень? Багато клієнтів? Чимало тегів? Та байдуже це все! Яким би "щільним" не був ваш шаблон експорту в Excel, ЦРМ вивантажить всю інформацію за лічені секунди.

 

 

5. Озброїться сканером!

 

Навіщо? У дуеті з TradeCRM вони роблять такі речі... Якщо раніше вони справно упаковували замовлення і розставляли товари по полицях, тепер вони пішли далі. За допомогою сканера ви без проблем зможете заносити дані по товару прямо в ЦРМ!

 

 

Загалом, такі ось дрібниці, але дуже приємні!

 

Зручної роботи та багато замовлень!

 

Готові почати
прямо зараз?

Завантажуйте Trade CRM
та користуйтесь CRM системою, а оплачуйте потім!

Натискаючи на цю кнопку, Ви даєте згоду на обробку своїх даних
uk