fbpx

Простіше нікуди!

Обновление цен на сайтах с Trade CRM

 

Новий функціонал у TradeCRM спростить роботу з вивантаженням у рази. Створюйте індивідуальні рішення для кожного партнера та швидко вносити необхідні зміни.

Фіча number 1

Для тих, кому налаштування автооновлення не зовсім підходили, і при цьому менеджер Оленка періодично забувала вивантажувати товари, ми підготували суперрішення! Функція «Планувальник» дозволяє зафіксувати коли, де і як часто оновлюватимуться дані про товар. Налаштувати все можна індивідуально кожного партнера. Під час створення або редагування вивантаження скористайтеся вкладкою «Планувальник» та вкажіть необхідні параметри.

Фіча number 2

Список категорій – рішення для тих, хто постійно поповнює асортимент. Тепер вам не доведеться робити зайвих рухів: із серії додати товар до crm, Потім у розвантаження 1, потім у розвантаження 2, розвантаження 3 і т.д ... Просто створіть розвантаження партнеру з категорій, і при появі нового товару в crm він автоматично підтягнеться до всіх вивантажень із заданою категорією.

Фіча number 3

"Таблиця порівнянь" ... Це просто досконалість! Усі товари. Усі вивантаження. Де що є. І де чогось немає. Слідкуйте за всіма! І не просто відстежуйте, а змінюйте за допомогою одного кліка. Щоб додати товар до певного розвантаження, поставте у «Таблиці порівнянь» у відповідній колонці «». Щоб прибрати товар, здійсніть зворотну дію. Простіше нікуди!

Для тих, хто призабув (підзабив на) створення вивантажень, є нагадувала

Готові почати
прямо зараз?

Завантажуйте Trade CRM
та користуйтесь CRM системою, а оплачуйте потім!

Натискаючи на цю кнопку, Ви даєте згоду на обробку своїх даних
uk