fbpx

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

1. Загальні положення

З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних користувачів https://tradecrm.com.ua/ (далі — Користувач),  надаємо інформацію щодо збору даних та методів їхнього використання на сайті https://tradecrm.com.ua/  (далі – Сайт) та під час роботі з наданим програмним забезпеченням. Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації користувачів Сайту та інших розроблених нами ресурсів технічного характеру, тому на підставі вимог чинного законодавства України та Європейського законодавства нами була підготовлена дана Політика конфіденційності (далі – Політика).

Користувачеві Сайту заборонено використовувати інформацію, розміщену на ньому з комерційною метою без письмового дозволу офіційних представників компанії. Користувач повинен дотримуватися всіх авторських прав та інших приписів про власність на завантажені і / або скопійовані матеріали. Інформація, що використовується, повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.         Копіювання інформації з Сайту можливе  за умови її використання з некомерційною метою для розміщення на особистих сторінках Користувача, в блогах, соціальних мережах.

Сайт містить особливі функції, захищені паролями розділи та програмне забезпечення. Під час реєстрації на Сайті з метою подальшого використання зазначених функцій, захищених паролем розділів або програмного забезпечення  Користувач повинен надати згоду з особливими умовами, що регулюють їхнє використання. Відповідно, на Сайті буде сформовано користувальницький запит на отримання прямої згоди з особливими умовами, наприклад, у формі маркування поля або натискання на кнопку, що підтверджує прийняття користувальницької угоди — «Я згоден».

 

2. Законодавство, що регулює обробку персональних даних

Обробка персональних даних Користувача відбувається відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних Користувача, який перебуває на території ЄС або є громадянином ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС  2016/679 (далі — «GDPR»). Також законодавство країн, з резидентами яких компанія перебуває в ділових-партнерських відносинах, може встановлювати додаткові вимоги.

 

3. Перелік персональних даних

Перелік персональних даних Користувача, що можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з Сайтом та програмним забезпеченням:

  • прізвище, ім’я (в окремих випадках по батькові, ідентифікаційний номер, адреса), номер телефону, електронна адреса, адреса (id) акаунту у месенджерах (Skype, Telegram, WhatsApp, Viber, Messenger, Slack) або інші контактні дані;
  •  інформація про комп’ютер Користувача, включно з IP-адресою, географічним розташуванням, типом і версією браузера та операційною системою;
  • інформація щодо відвідування та використання Сайту Користувачем, включно з тривалістю сеансу, переглядом сторінок та шляхами навігації по Сайту тощо;
  • інформація, яку заповнює Користувач задля використання послуг на Сайті;
  •  інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які Користувач надсилає представникам компанії у електронних листах, месенджерах або через Сайт, включно з його комунікаційним контентом і метаданими;
  • будь-яку іншу особисту інформацію, яку Користувач надсилає та надає під час реєстрації на Сайті.

 

4. Цілі опрацювання персональних даних

Персональні дані, надані Користувачем через Сайт, будуть використовуватись для наступних цілей:

  • адміністрування Сайту і програмного забезпечення;
  • персоналізація Сайту для Користувача з метою подальшого використання наявних на ньому послуг —        подання заяв, рахунків і нагадувань про стягування платежів;
  • надсилання повідомлень;
  • надсилання повідомлень по електронній пошті, на які було сформовано запит;
  • у окремих випадках, що врегульовані діючими нормами права, направлена виключно з метою належного забезпечення реалізації потреб Користувача, інформація, що підлягає розкриттю третім особам, розкривається (передається) в обсязі, необхідному для досягнення цілей, відповідно до яких вона передається;
  • розгляд запитів і скарг, зроблених Користувачем щодо  Сайту, інформаційних систем або програмного забезпечення;
  • гарантування безпеки Сайту, програмного забезпечення та запобігання шахрайству;
  • перевірка дотримання умов, що регулюють використання Сайту (включаючи моніторинг особистих повідомлень, відправлених через службу обміну приватними повідомленнями на Сайті) та наданого програмного забезпечення;
  • а також інші види використання.

Понад те, ми використовуємо персональні дані Користувача в маркетингових цілях відповідно до закону. Під час прямого маркетингу (комерційна розсилка та повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції), що включає використання персональних даних Користувача, обов’язково додається посилання, активація якого дозволяє  скасувати надсилання подібних  повідомлень в майбутньому.

 

5. Доступ до Ваших персональних даних

Персональна інформація Користувача може бути розкрита у окремих випадках згідно з цілями, викладеними в цій Політиці, нашим співробітникам, посадовим особам, страховикам, професійним консультантам, агентам, постачальникам, субпідрядникам тощо, а також іншим юридичним особам, що здійснюють подібну господарську діяльність.

Персональні дані Користувача можуть бути передані третім особам в наступних випадках:

  • надання Користувачем однозначної згоди на таке передання;
  • згідно з підставами, викладеними раніше, визначеними конкретною метою опрацювання персональних даних;
  • за необхідності укладення чи виконання правочину між представниками компанії та третьою особою на користь Користувача;
  • за необхідності формування та здійснення правових процедур (претензії, позови, судові процеси тощо);
  • за наявності важливих підстав суспільного інтересу;
  • за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати й одержувати такі дані та інформацію.

За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, особиста інформація Користувача не буде передаватися третім особам.

 

6. Посилання на інші веб-сайти

Сайт може містити посилання на веб-сайти інших компаній, включно з веб-сайтами наших Партнерів та третіх осіб. Ця Політика не застосовується до персональних даних, які збираються на будь-яких з цих веб-сайтів. При доступі до сторонніх веб-сайтів за посиланнями на Сайті необхідно ознайомитися з політикою конфіденційності, що опублікована на Сайті.

 

7. Період зберігання персональних даних

Згода на опрацювання персональних даних Користувача діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання персональних даних необмежений. Строк обробки  персональних даних Користувача є не більшим, ніж це необхідно, згідно з їхнім законним призначенням та цілями, визначеними цією Політикою.

 

8. Ваші права

Надаючи персональні дані для опрацювання, Користувач має право:

  • вимагати доступ до своїх персональних даних;
  • вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних Користувача;
  • в будь-який момент відкликати згоду Користувача на опрацювання персональних даних.

Для реалізації  вказаних прав Користувачеві необхідно надіслати заяву на наступну електронну адресу: sale@tradecrm.com.ua.

Водночас, звертаємо увагу на те, що деякі можливості сайту безпосередньо пов’язані з наявністю конкретних персональних даних, і їхнє видалення може обмежити або скасувати роботу окремого функціоналу.   Сайт та програмне забезпечення не призначені та не розроблені для осіб віком до 18 років. Опрацювання персональних даних неповнолітніх осіб, віком від 14 до 18 років здійснюється виключно за наявності згоди батьків (усиновлювачів) або піклувальників.

За наявності скарг щодо будь-якого опрацювання персональних даних Користувач можете звернутися до нас адміністрації Сайту у встановлений та зазначений вище спосіб.

 

9. Безпека даних

З метою захисту персональних даних Користувача вжито всіх необхідних заходів для унеможливлення несанкціонованого доступу, їхньої зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.

Водночас Користувач несе особисту відповідальність за збереження конфіденційності паролю, який використовується для доступу до Сайту та програмного забезпечення.

 

10. Зміни до умов Політики

Умови Політики на Сайті можуть змінюватись. Всі зміни набувають чинності з моменту їхньої публікації. Продовжуючи використання Сайту, Користувач підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання Сайту.

 

11. Ваша згода із цими умовами

Використовуючи цей Сайт, Користувач підтверджує свою згоду з цією Політикою. Якщо Користувач не згоден з цією Політикою, використання Сайту стає неможливим. Використання Сайту після внесення змін у Політику буде розглядатися як згода Користувача з цими змінами.

Користувач не повинен впливати і втручатися в роботу Сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на сайті ньому, інакше, ніж через стандартний інтерфейс.

Користувач повинен дотримуватися норм чинного законодавства України, а також Умов користування сайтом. Якщо адміністрація Сайту виявить будь-які порушення законодавства або Умов користування сайтом, скоєні відвідувачем під час використання Сайту, доступ до сайту буде призупинений або повністю закритий для відвідувача.

 

12. Контактна інформація

За наявності будь-яких запитань щодо нашої Політики Користувач може звернутися до нас за наступною електронною адресою: sale@tradecrm.com.ua.

 

Готовы начать
прямо сейчас?

Скачивайте Trade CRM
и пользуйтесь CRM системой, а оплачивайте потом!

Нажимая на эту кнопку Вы даете согласие на обработку своих данных