Щоб список замовлень відкривався швидко, старі завершені замовлення переносять в архів.
- Виберіть Налаштування → Управління архівом → Архівувати закриті замовлення.
- Вкажіть кількість днів (за замовчуванням 60). В архів буде перенесено замовлення зі статусами «Закрито», «Повернення» і «На видалення», дата яких старша за вказану кількість днів.
Після першого архівування на панелі кнопок списку замовлень з’являється кнопка «Архів». Натисніть її, щоб переглянути архівні замовлення; поки вона натиснута, створювати, змінювати і видаляти замовлення не можна. Натисніть її ще раз, щоб повернутися до звичайного списку.
Окреме замовлення можна повернути з архіву в його картці кнопкою «з Архіву» (потрібне право «Повернення замовлення з архіву (у картці)»).
Пункт Управління архівом → Повернути замовлення з архіву одразу, без додаткового запитання, повертає в робочий список усі архівні замовлення. Список замовлень після цього може відкриватися помітно повільніше.